Każda nieruchomość jest rozliczana osobno. Pierwsze 30 dni — bezpłatnie.
30 dni pełnego dostępu do wszystkich funkcji.
Elastyczny plan z miesięczną płatnością.
Najlepszy plan z roczną płatnością.
Nieruchomość przechodzi w tryb demo: widzisz wszystkie dane, ale nie możesz ich edytować. Opłać subskrypcję — a pełny dostęp zostanie natychmiast przywrócony.
Jedna nieruchomość = jedna subskrypcja. Jeśli masz 3 mieszkania, płacisz za 3 subskrypcje.
Doładowujesz jeden portfel. Płatności za każdą nieruchomość są pobierane automatycznie.
Tak, każdy uczestnik nieruchomości może opłacić subskrypcję ze swojego portfela.
Nie, po jakimkolwiek korzystaniu z usługi zwrot nie jest możliwy (zapisane w ofercie).
Wszystkie dane są trwale usuwane: umowy, dokumenty, skany, paragony.
Doładuj portfel przelewem bankowym lub płatnością online. Środki są pobierane automatycznie.
Plan roczny już zawiera ~17% zniżki. W sprawie planów korporacyjnych skontaktuj się ze wsparciem.
Usunięcie nieruchomości = trwała utrata wszystkich danych. Nadużywanie okresu próbnego poprzez usuwanie/tworzenie nowych nieruchomości jest bezcelowe — straty przekraczają koszt subskrypcji.